Από το 1990, με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Η εταιρεία Ταξίμετρα Μπουλίνης βρίσκεται στην Αθήνα από το 1990. Διαθέτει εμπειρία 32 ετών σε επισκευές, τοποθετήσεις και πωλήσεις σε ταξίμετρα. Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τις επισκευές σε ταξίμετρα.

Ταξίμετρα Μπουλίνης

Η εταιρεία Ταξίμετρα ΜΠΟΥΛΙΝΗΣ εδράζεται στην Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1990 από τον Γεώργιο Μπουλίνη και δραστηριοποιείται στον χώρο των ταξί 30 χρόνια. Από το 2020 η διοίκηση της εταιρείας έχει περάσει πλέον στους Υιούς του, Στέφανο και Κωνσταντίνο Μπουλίνη.

Διαθέτουμε μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στα ταξίμετρα και ειδικότερα στις πωλήσεις, τοποθετήσεις και επισκευές ταξιμέτρων.

Η πολυετή εμπειρία μας πάνω στον τομέα των ταξιμέτρων σε συνδυασμό με τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, μας έχει καταστήσει ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες.

Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία βάσης για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Photo Gallery